REA INFORMATION..

Vi tycker nog att vi överlag har ett av Sveriges bästa sortiment – och priser –  i vår butik.

Inte tack vare oss, utan tack vare de kunder som lämnar in sina sagolika plagg till försäljning hos Vintage House.  Därför förtjänar de varje krona de kan få för sina varor, och alltså tillämpar vi inte devisen ” PRUTA ” hos oss.

Två gånger om året har vi REA. Riktig rea. Det innebär att ALLT I BUTIKEN SÄLJS FÖR 1/2 PRISET.. En gång på hösten då vi rear ut vår/sommarkläderna och en gång i Jan/Feb då vi rear ut höst/vintern för att göra plats för den nya kollektionen.

Följande regler gäller inför rean för dig som SÄLJARE; om du INTE vill vara med på rean måste du  ha hämtat tillbaka dina kläder/bett att få dem nedpackade INNAN rean börjar. På vår FB sida lägger vi ALLTID ut ett datum där vi meddelar det SENASTE DATUMET du har på dig att hämta tillbaka dina kläder.

EFTER det meddelade datumet har vi ingen möjlighet att plocka ner era plagg utan plaggen kommer att säljas på rean. De plagg som INTE blir sålda packas efter sista readagen ner och skänks till välgörenhet eller tillfaller butiken.

Under årens lopp har vi samarbetat med organisationer som Malins Minne, Erikshjälpen, Diakonin i Lund och Uggleboden.

Varmt välkommen att shoppa loss!!