Efter 13 år…….

13 underbara år har kommit till ett slut……

Min dotter som bara var två år när jag startade butiken skall i år fylla 16……alla dessa fantastiska möten med alla Er fantastiska kunder bär jag och Lotta för evigt med oss i hjärtat som en skatt som blivit skänkta till oss….Vi är så oändligt tacksamma för all den kärlek som strömmat emot oss från er kunder genom åren, men inte minst under dessa senaste veckorna när vi dagligen har mötts av så fantastiskt mycket kärlek och vänliga ord, fått höra vad vi och butiken betytt för er,  och vi kände både Lotta och jag att vi ville låta er få veta att det har varit en fantastisk resa för oss med!! Ni har gjort varenda dag glad!! Det har inte varit en enda dag i Lund då vi inte med glädje sett fram emot att gå till jobbet och få växla ett par ord med er! Vi har varit med er inte bara genom all glädje då ni fått barn, blivit Mormor/Farmor, sett era barn ta studenten eller fått sin examen, varit där med er på era resor genom livet och sörjt med er genom sjukdomar och bortgångar…..mina tårar rinner helt vilt för mina kinder nu när jag tänker på alla vackra minnen ni delat med oss och alla förtroenden vi gett och tagit emot.

Vi har förstått att vi var mer en bara en butik och för det tackar vi er från hjupet av våra hjärtan!

All vår kärlek önskar vi er och vi hoppas vi ses igen, stora varma kramar, Mia och Lotta <3<3<3